SAP Business One Infoportál Blog

SAP Business One-ról közérthetően, segítőkészen, őszintén.

SAP Business One UI-API lehetőségei

2011.02.07. 16:49 SBO.INFO

Lassan elkészülök a következő előadás anyagával. A diákat már összeállítottam, így most megosztom őket, hogy tudhassátok, mire számíthattok a következő bemutató alkalmával.

Amennyiben valakinek hiányérzete lenne a témákkal kapcsolatban vagy valami kiemelten érdekelné, írja meg és figyelembe veszem a felkészülés során. 

Az UI API hatékony eszközöket ad a SAP Business One eredeti felhasználói felületének módosításához, kiegészítéséhez. Szerencsére megoldott az is, hogy értesítést kapjon az AddOn arról, hogy mi történik a felhasználói felületen és így a programozó eldöntheti, hogy beavatkozik vagy sem a folyamatokba.

A felhasználói felülethez való kapcsolódás technikája más mint a korábban ismertetett DI API esetében volt. Miután a kapcsolat létrejött, már özönlenek is az események, ha csak ... Na, de erről majd az előadáson!

Van, hogy saját felhasználói felületre van szüksége az AddOn-nak. Ez tökéletesen besimítható az SAP Business One felületébe, így a felhasználó lehet, hogy nem is veszi észre, hogy már nem egy standard funkciót használ.

Egy program esetében a használhatóságot nem csak az ügyviteli funkciók megléte, hanem azok az apróságok jelentik, amitől kényelmes használni őket. A bemutató második felét ezekkel a lehetőségekkel kezdjük.

És végül szó esik a nagy kedvenceimről is a SAP Business One SDK Mátrix és Grid komponenséről. Na jó, bevallom, nem nagyon szeretem őket. Hogy miért nem? Erről majd inkább a bemutatón, személyesen.

Összegzés

Remélem, hogy mindenki megtalálja az őt érdeklő témát, ha nem, akkor a lenti elérhetőségeken jelezzétek, miről szeretnétek hallani!

Ha biztos nem akarsz lemaradni az előadásról, akkor csatlakozz a közösséghez (kic.si/facebook) vagy iratkozz fel az eseményre (kic.si/SBODevDemoEvent).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sap-business-one.blog.hu/api/trackback/id/tr442644712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása