SAP Business One Infoportál Blog

SAP Business One-ról közérthetően, segítőkészen, őszintén.

Holtidőből produktív SAP mobil megoldások segítségével

2012.09.03. 13:33 SBO.INFO

sap-business-one-munkavallalo-mobilitas.pngA munkavállalók és a vásárlók moblitása is egyre jobban növekszik, emiatt változnak a munkáltatókkal és a szolgáltatókkal szemben támasztott elvárások is. Az okostelefonok, tabletek és azok alkalmazásainak a támogatásával a cégek segíthetik a dolgozóikat, hogy még agilisabbak, még produktívabbak legyenek, miközben növelik az általuk nyújtott szolgáltatások minőségét.

Az SAP mobil megoldásai elősegítik a rugalmasabb munkavégzést. Hogyan? Hogy a normál esetben az irodához kötött funkcionalitást átemelik a munkavállalók tenyerébe, ami segít nekik hogy hatékonyabban adjanak el, szolgáltassanak és intézzék a napi feladataikat, mindezt menet közben.

Az SAP több mint 200 mobil alkalmazás kínálata iparágakon, üzeltágakon keresztülível és magában foglalja a legkifinomultabb analitikai megoldásokat is. Ezek segítségével a dolgozók könnyedén el végezhetik a feladataikat távolról is, ami segít, hogy ami eddig holtidő volt abból is produktív idő legyen.

Például a pénzügyi vezető aközben is elemzheti az utóbbi időszak teljesítményét amikor a repülő téren vár késő gépére. Vagy az üzletkötő amikor ügyfélnél van látja a raktárkészletet és nem vesz fel olyan árúra rendelést ami nincs raktáron, ezzel is megspórolva későbbi módosításokra fordítandó időt, miközben a helyettesítő termék ajánlásával az árbevételt is növelheti.

A SAP Business One által mi is olyan személyreszabott megoldásokkal segítünk ügyfeleinknek kihasználni a vállalati mobilitásban rejlő lehetőségeket amelyekkel növelhetik a hatékonyságukat és a versenyképességüket.

Nézze meg a témához kapcsolódó videót!

Szólj hozzá!

Címkék: mobil iphone sap sap business one

A bejegyzés trackback címe:

https://sap-business-one.blog.hu/api/trackback/id/tr614749199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása