SAP Business One Infoportál Blog

SAP Business One-ról közérthetően, segítőkészen, őszintén.

Az OnLiveIT nyerte az SAP Social Media versenyét!

2010.12.15. 08:24 SBO.INFO

A történet még júniusban kezdődött, amikor az SAP úgy határozott, hogy elindít egy oktatási programot a partnerek számára, azzal a céllal, hogy otthonosabban mozogjanak a közösségi média területén.

Hogy az érdeklődést felcsigázzák, egy versenyt hirdettek meg, amelyben az aktuális hónap témájához kapcsolódó feladatok elvégzéséért, az előadásokon való részvételért lehetett pontokat kapni.

Már az elején látszott, hogy a fődíjként felajánlott 10.000 Euros szolgáltatási csomag felkeltette a partnerek figyelmét, mert 38 országból több mint 250 cég regisztrált a megmérettetésre. A verseny 6 hónapig tartott, de már az elején sikerült bekerülni az élbolyba, az első 10-15 cég közé. Minden elvégzett feladat után árgus szemekkel figyeltük, hogy sikerült-e egy hellyel előrébb lépni, hol tartanak a többiek. Az igazi vágta azonban - mint a legtöbb hosszútávú versenyen - itt is akkor kezdődött, amikor már felsejlett a célegyenes. Az SAP megírta levelét: 2010.december 10-én GMT 16:00-kor lezárul a verseny!

Miután a naptáramból minden péntek délutáni programot eltávolítottam, elkezdtem a még nyitott feladatok elvégzését és feltöltését a portálra. Magyar idő szerint 14:59-kor feltöltöttem az utolsó elkészített feladatot, de sajnos nem jutottam mindennek a végére. Reménnyel a szívemben, hogy ez is elég lesz, dőltem hátra, de átvillant az agyamon, hogy mi van, ha a GMT 16:00 az nem is 15:00 magyar idő szerint? És tényleg, még csak GMT 14:00-volt!

Mint a másodikként beérkező maratonfutó nem is tudtam, hogy örüljek az újabb 2 óra nyújtotta lehetőségnek vagy adjam át magam a pihenés örömének. Végül is, mivel ez is olyan mint egy SAP Business One bevezetés: csak az számít, hogy mit értünk el, nem az, hogy mennyire fáradtunk el közben, belevágtam a még meglévő feladatok elvégzésébe, és 16:59-kor feltöltöttem az utolsó feladatot is.

Pár perccel 17:00 után már a 6. helyre ugrottunk, majd 20:00 óra körül az elsőre. Nagy lett az izgalom, vajon meg tudjuk-e tartani a vezető helyet. Hétfőn még mindig mi vezettük a listát, de látszott, hogy a hátsóbb helyeken még van mozgolódás, abból fakadóan, hogy az SAP-nál még dolgoztak a feltöltött anyagokon.

A végeredmény kihirdetésére tegnap 11 órakor került sor, amikor is hivatalosan bejelentették, hogy a 2010-es verseny nyertese az OnLiveIT Kft. lett Magyarországról.

Remélem, hogy az elnyert segítség által magasabb színvonalúvá tudjuk tenni a közösségi média megjelenésünket, mert ennek minden kedves barátunk, az érdeklődők fogják hasznát látni, mert ha valamit megtanultam a tanfolyam során, akkor az az, hogy a közösségi média nem az üzletszerzés, hanem az érték adás helye!

Látogassa meg SAP Business One facebook közösségi oldalunkat és csatlakozzon!

Szólj hozzá!

Címkék: sap sap business one onliveit

A bejegyzés trackback címe:

https://sap-business-one.blog.hu/api/trackback/id/tr62516922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása