SAP Business One Infoportál Blog

SAP Business One-ról közérthetően, segítőkészen, őszintén.

Mi az a SAP Business One Starter Package?

2011.05.19. 06:00 SBO.INFO

 

Az elmúlt 4 hónapban egy csapat dolgozott azon az SAP-nál, hogy egy új verzióját hozza létre az SAP Business One-nak, az SAP Business One Starter Package-et.

Ez a verziója a rendszernek kifejezetten a kis cégek számára lett kialakítva.

Már hallom, hogy kérdezi: Na, és mi ebben a különleges?

Rengeteg program érhető el a kis vállalatok számára a piacon, tényleg szüksége van még egyre?

A vevők és partnerek hangosan és félreérthetetlenül adták az SAP tudtára, hogy IGEN, ha az az SAP-tól jön!

Nos, mi az ami megkülönbözteti az SAP Business One Starter Package-et a piacon lévő többi megoldástól?

Hát ez 3 fő dologban foglalható össze... pontosabban 4-ben.

  1. Funkcionalitás
  2. Méretezhetőség
  3. A bevezetés módszere
  4. Támogatás háttér

Nos, ebben a bejegyzésben hadd foglalkozzak csak az első kérdéssel, de ígérem, a következő írásaimban a másik hármat is részletesen ismertetni fogom.

Ha megnézzük a piacon lévő kis cégek számára elérhető megoldásokat, akkor láthatjuk, hogy tradicionálisan az alapfunkciókra szorítkoznak, mint alapszintű vevői és szállítói nyilvántartások, számlázás, beszerzés, cikkek nyilvántartása és a nyereség-veszteség kimutatások.

Az olyan, a hatékonyságot igazán fokozó funkciók, mint a CRM vagy marketing esetében pedig rákényszerítenek, hogy külső programokat használjunk. Arról már ne is beszéljünk, hogy esetleg mobil eszközzel (iPhone, iPad, stb.) szeretnénk elérni a rendszert. 

Ami még ettől is rosszabb, ha arról próbálnak meggyőzi, hogy nincs is ezekre a funkciókra szükség és ezzel akadályozzák a cég fejlődését.

Pontosan ez az a helyzet amiben a SAP Business One Starter Package valami újat hoz!

A program biztosítja az összes alapfunkciót és emellett óriási előrelépést biztosít a más területeken.

Másrészről az SAP Business One Starter Package integráltan kezeli az értékesítési folyamatokat a rendeléstől a kiszállításon keresztül egészen a számlázásig, hatékony készletkezelési és beszerzési funkciókkal.

Valójában az SAP Business One-nal Starter Package-al a CRM funkciók segítségével az összes üzleti partnerrel kapcsolatos eseményeket kezelhetjük. A Microsoft Outook integráció segítségével nyilvántarthatjuk az értékesítési lehetőségeket és a szállítókkal való kommunikációt, kiaknázva az Excelben és Wordben rejlő lehetőségeket is.

Plusz, minden SAP Business One Starter Package felhasználó elérheti a rendszerben tárolt alapvető információkat WiFi vagy 3G kapcsolaton keresztūl az Apple App Store-ból letölthető ingyenes iPhone és iPad alkalmazás segítségével.

És végezetül az egész SAP Business One rendszert megkoronázza az SAP Crystal Reports, ami lehetővé teszi, hogy a rendszerben tárolt adatokból tetszőleges, akár grafikonokat is tartalmazó kimutatásokat készítsünk és beintegráljuk az irányítópultként  funkcionáló Cockpit-ba.

Nos, ha elgondolkoztatták a fentiek... Szeretnénk többet megmutatni a rendszerből, hogy valóban el tudja dönteni alkalmas-e a cége számára a rendszer.

Kérem, látogassa meg a kifejezetten a termék számára létrehozott www.GyorsIT.hu oldalunkat, ahol személyesen is meggyőződhet a SAP Business One-ban rejlő lehetőségekről!

A következő bejegyzésben a méretezhetőség kérdését járom körül és megmutatom, hogy a SAP Business One Starter Package hogyan képes együtt nőni a növekvő vállalkozással, milyen módon váltható át a kibővített funkcionalitású rendszerre, ha cégünk már azt igényli.

(Az alábbi írás Richard Duffy SAP Business One termék evangelista írása alapján készült.)

Szólj hozzá!

Címkék: sap sap business one starter package

A bejegyzés trackback címe:

https://sap-business-one.blog.hu/api/trackback/id/tr262903984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása