SAP Business One Infoportál Blog

SAP Business One-ról közérthetően, segítőkészen, őszintén.

SAP Business One Mobil Alkalmazás 1.3.0

2011.08.17. 08:38 SBO.INFO

A napokban megjelent a SAP Business One Mobil Alkalmazás legújabb verziója. A programnak nem csak a dizájnja változott meg, hanem megjelent egy-két újabb funkció is amely tovább növeli a program értékét, hasznosságát.

Egyenlőre még csak az iPhone vagy iPad tulajdonosok élvezhetik az applikáció által nyújtott lehetőségeket, de remélhetőleg minél előbb az Android-os telefont használók számára is elérhető lesz. Sajnos nincs hivatalos roadmap amelyből kiderülne, hogy mit mikorra tervez az SAP, így marad a reménykedés, hogy mielőbb.

Szeptemberben lesz egy online meeting, ahol hivatalosan is bemutatják ezt a verziót (szégyen lenne, ha addig várnánk, hogy mindent megtudjunk róla :), majd ott megpróbálunk a terveikről némi információt szerezni.

Egyre több információ érhető el a központi SAP Business One rendszerből (most már a vevői ajánlatok, rendelés és üzleti lehetőségek is!) az alkalmazáson keresztül. Továbbá az Üzleti partnereket, Címeket, Kapcsolattartókat már a készüléken is módosíthatjuk vagy újakat rögzíthetünk. Sőt, a berögzített tevékenységek már beszinkronizálódnak a készülék naptárába is.

Mint az a fenti videóból is kiderül jelenleg ezek a funkciók érhetők el a rendszerből: Jóváhagyások, Figyelmeztetések, Beszámolók, Üzleti partnerek, Készlet, Árlisták, Üzleti lehetőségek, Vevői rendelés, Vevői ajánlat, Dashboardok.

Hamarosan újabb postokban részletesen bemutatjuk az egyes funkciók működését!

Amennyben tettszett a bejegyzés, kérlek ne felejts el ránk szavazni a Golden Blog versenyen a jobb felső sarokban található gomb segítségével!

Szólj hozzá!

Címkék: mobil iphone sap business one

A bejegyzés trackback címe:

https://sap-business-one.blog.hu/api/trackback/id/tr203159526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása