SAP Business One Infoportál Blog

SAP Business One-ról közérthetően, segítőkészen, őszintén.

SAP Business One Starter Package Wiki

2011.08.07. 12:20 SBO.INFO

Az SAP Business One Starter Package megjelenése teljesen felbolygatta az elmúlt időszakot (így ide a blogra is egy kicsit kevesebb energia jutott). Bár az árlistában már május végén elérhetővé vált az új licenc, igazából még sok minden hiányzott ahhoz, hogy elkezdhessük a termék értékesítését.

Hiszen a SAP Business One Starter Package nem csak egy új licenc típus, hanem egy teljesen új megközelítés is! A Starter Package-hez ugyanis kapcsolódik egy újfajta bevezetési módszertan, amely képes biztosítani azt, hogy a sokkal olcsóbb licencekhez a bevezetés is költséghatékonyan elvégezhető legyen.

Az elmúlt hónapokban ennek a bevezetési csomagnak az összeállításán dolgoztunk. Elkészítettünk több mint 140 rövid bemutató videót, amelyek által gyorsan megismerhetőek a SAP Business One rendszer funkciói és segítenek a használat elsajátításában.

Mivel mindig is törekedtünk arra, hogy a lehető legtöbb érdeklődő számára elérhetővé tegyük az a SAP Business One-nal foglalkozó anyagainkat (SAP Business One Információs Portál (S-B-O.INFO), S-B-O.INFO Facebook közösség, SAP B1 Starter Package Facebook közösség, stb.), úgy határoztunk, hogy ezt is megosztjuk mindenkivel. Sőt, egy sokkal grandiózusabb tervbe illesztjük be, hogy még többet tudjunk adni!

SAP Business One Wiki

A Wiki formát azért választottuk, hogy egy olyan eszköz álljon a rendelkezésünkre, amely minél több kollégánk számára teszi lehetővé a SAP Business One tudásbázis bővítését.

Mert ennél az oldalnál nem a dizájnra, hanem az értékre szeretnénk tenni a hangsúlyt, hogy akár érdeklődő, akár már aktív felhasználó látogatja meg az oldalt, ott olyan releváns információkat találjon, melyek azonnali segítséget nyújtanak a számára.

Első lépésként ezért rögtön megosztottuk a SAP Business One Starter Package bevezetési módszertanhoz tartozó tudásbázist. De ígérem nem állunk meg itt, hanem napról-napra bővítjük az elérhető anyagok körét, így folyamatosan a legfrissebb és legrelevánsabb információk lesznek elérhetők az oldalon!  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sap-business-one.blog.hu/api/trackback/id/tr263131351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása