SAP Business One Infoportál Blog

SAP Business One-ról közérthetően, segítőkészen, őszintén.

Aktuális pályázati lehetőségek SAP Business One beveztésre

2011.02.10. 08:00 SBO.INFO

Január 14-én megjelentek az Új Széchenyi terv keretében az aktuális pályázati kiírások.

Számomra első nekifutásra nem tűnt nagyon átláthatónak a rendszer, de miután beszéltem egy szakértővel, rájöttem az én készülékemben van a hiba.

Mivel lehet, hogy más is hibás készüléket kapott amikor sorba állt a sajátjáért, szakértő ismerősömtől kapott anyagokra támaszkodva, röviden összefoglalom jelenleg milyen elérhető pályázatok vannak.

Előljáróban annyit, hogy ezek közül még hiányoznak a kisebb projekteket finanszírozó pályázatok, hisz a legkisebb önerő az 5 millió forint, de állítólag ezek is hamrosan megjelennek.

Amikor ez megtörténik akkor semmi nem állhat annak az útjában, hogy bárki, aki szeretne egy modern, hatékony vállalatirányítási rendszert, mint amilyen SAP Business One az megszerezze azt.

KKV technológia-fejlesztés

GOP-2011-2.1.1/A, KMOP-2011-1.2.1/A pályázat

  • Egyszerűbb, kisebb léptékű fejlesztésekhez,információs technológia-fejlesztés támogatható
  • Automatikus elbírálás, minimum 5 millió Ft támogatási összeggel

Pályázati kiírás részletei

Komplex vállalati technológia-fejlesztés KKV-k számára

GOP-2011-2.1.1/B, KMOP-2011-1.2.1/B pályázat

  • KKV-k komplex beruházásainak támogatása, információs technológia-fejlesztés támogatható
  • Pontozásos értékelésű, minimum 15 millió Ft támogatási összeggel

Pályázati kiírás részletei

Mikrovállalkozások fejlesztése

GOP-2011-2.1.1/M, KMOP-2011-1.2.1/M pályázat

  • Maximum éves nettó 200 millió Ft árbevételű mikrovállalkozások kis értékű fejlesztéseihez, hardver, szoftver, tanácsadás beszerzése támogatható
  • A pályázó 10% saját forrást (önerőt) köteles biztosítani , a vissza nem térítendő támogatás összege legalább 1 millió Ft, legfeljebb 4 millió Ft lehet, a visszatérítendő támogatás összege legalább 1 millió Ft, legfeljebb 8 millió Ft lehet.
  • Projektkiválasztás: visszatérítendő támogatás vonatkozásában a Közvetítő saját hitelbírálati eljárása irányadó; vissza nem térítendő támogatás vonatkozásában automatikus (normatív) jellegű

Pályázati kiírás részletei

Technológia és foglalkoztatás

GOP-2011-2.1.3 pályázat

  • Kiemelkedő foglalkoztatási hatással bíró komplex beruházások támogatása,nagyvállalatok is pályázhatnak, információs technológia-fejlesztés támogatható (maximum 50 millió forintig)
  • Pontozásos értékelésű, minimum 100 millió Ft támogatási összeggel, támogatási mértéket meghatározó értékelő függvény alapján számítják ki

Pályázati kiírás részletei

KKV-k innovációs eredményei

GOP-2011-1.3.1/C, KMOP-2011-1.1.4/B pályázat

  • Meglévő termékek, szolgáltatások továbbfejlesztése vagy adaptálása (pl.: add-on és template fejlesztés); kapcsolódó termelési vagy szolgáltatási tevékenység bővítése; innovációs eredmények iparjogvédelme
  • Automatikus elbírálás, minimum 5 millió Ft támogatási összeggel

Pályázati kiírás részletei

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sap-business-one.blog.hu/api/trackback/id/tr582646857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása