SAP Business One Infoportál Blog

SAP Business One-ról közérthetően, segítőkészen, őszintén.

Raktárkészlet kézbentartása SAP Business One segítségével

2010.12.12. 12:15 SBO.INFO

Sikeresnek lenni a mindennapok összetett kihívásai között csak akkor lehetséges, ha mindenre fel vagyun készülve. A vevők elvárásai csak fokozódnak és a konkurencia is csak azon van, hogy miképp szerezhetné meg az üzleteinket. Mindeközben meg kell találni az egyensúlyt az új üzletek megszerzése és a ráfordítások között, meg kell tanulni a "tegyél többet kevesebből" elvét!

A készletek hatékony kézbentartása nem csak azáltal segíti a céget, hogy csökkenti a veszteségeket, hanem főleg azáltal, hogy az igy felszabaduló pénzügyi és emberi erőforrásokat az új üzletek megszerzésére lehet fordítani.

Az SAP Business One készletvezetési funkcióit használó vállalkozás számára elérhető, hogy a készletek hatékony menedzseléséből fakadó előnyöket a vállalat növekedésének szolgálatába állíthassák.

Többet és jobban tudunk dolgozni, vevőink elégedettebbek, ami a forgalmunkon is lemérhető: az SAP Business One legalább 15 százalékos növekedést hozott számunkra.

Rápolthy Béla
ügyvezető, Gasztroizmus 2000 Kft.

Szólj hozzá!

Címkék: raktár logisztika sap business one készletkezelés

A bejegyzés trackback címe:

https://sap-business-one.blog.hu/api/trackback/id/tr642510599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása